Hvad er Pilates?

Pilates træning kan både være meget blidt, men også rigtigt hårdt.
Åndedrættet er udgangspunkt for alle bevægelser, det hjælper både kroppen med at spænde op og slappe af på de rigtige tidspunkter, samt at holde fokus og flow i bevægelserne.

Pilates er sikker og effektiv træning, der henvender sig til alle uanset udgangspunkt. Træningen forgår på måtter på gulvet uden fodtøj. Vi arbejder i forskellige udgangsstillinger. Engang imellem inddrages mindre redskaber som bolde, foam roller eller elastikker. Træningen forgår på små hold med max 7 deltagere. Et forløb er 5- 8 træningsgange.

Jeg har fokus på den enkelte, selvom træningen forgår på hold. Jeg tilpasser og guider dig igennem øvelserne, så de udføres korrekt og tilpasses de udfordringer eller skader, du måtte have. Både træningsforløbet og de enkelte træningsgange er opbygget på en måde, som gør, at der hele tiden bygges videre på øvelser og sværhedsgrad. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der altid nye udfordringer.

 

Aktuelle Træningsforløb:

Pilates Basis

Er for dig der gerne vil tage øvelserne i lidt roligere tempo med flere gentagelser. Du har måske haft eller har en skade eller sygdom, som gør du skal tage lidt mere hensyn til din krop under træningen.
OBS!  Træningen foregår på et lukket hold med max 6 deltagere.

 

Aften Pilates

På aftenholdet er der lidt bedre tid til at komme i dybden med øvelserne. Fra gang til gang vil der være fokus på forskellige områder, f.eks. åndedræt, hoftemobilitet, ribben, skulder/nakke, eller muskelkraft.

OBS!  Træningen foregår på et lukket hold med max 8 deltagere.

Aften Pilates – Let øvede

Er for alle der bare gerne vil have god og effektiv træning for hele kroppen. Der er flere øvelser og udover de stabiliserende muskler er der også fokus på at træne skuldre, arme og ben.
– Her er der mere tempo på
– Flere og mere udfordreren øvelser
– Fortsat stort fokus på din kerne, dit åndedræt og høj kvalitet i dine bevægelser.

Du skal bare sende mig en sms på 60 22 00 04 eller du kan tilmelde dig på min hjemmeside: https://traningsterapi.dk/tilmelding