Igennem Pilates lærer du at trække vejret bedre, øge stabilitet og styrke i coremuskulaturen, øge styrke af ryg og mave, øge smidighed. Du får en bedre kropsholdning og nedsætter muskelspændinger og stress.

Du vi mærke resultatet i dine hverdagsbevægelser.

Pilates er sikker og effektiv træning, der henvender sig til alle uanset udgangspunkt.

Træningen foregår på måtter på gulvet uden fodtøj. Vi arbejder i forskellige udgangsstillinger. Engang imellem inddrages mindre redskaber som bolde, foam rollere eller elastikker.

 

Aktuelle Træningsforløb:

SOMMER-HOLD  Sommerhold

PILATES BASIS

4 onsdage fra 19 – 20.45  –  Start onsdag d. 3/8 til 24/8

Du skal bare sende en sms til Karina på 60 22 00 04 eller du kan tilmelde dig på hjemmesiden: https://traningsterapi.dk/tilmelding

Kommende Træningsforløb:

Opstartsdato kommer snart…

Pilates Basis

Er for dig der gerne vil tage øvelserne i lidt roligere tempo med flere gentagelser. Du har måske haft eller har en skade eller sygdom, som gør du skal tage lidt mere hensyn til din krop under træningen.
OBS!  Træningen foregår på et lukket hold med max 6 deltagere.

 

Aften Pilates

På aftenholdet er der lidt bedre tid til at komme i dybden med øvelserne. Fra gang til gang vil der være fokus på forskellige områder, f.eks. åndedræt, hoftemobilitet, ribben, skulder/nakke, eller muskelkraft.

OBS!  Træningen foregår på et lukket hold med max 8 deltagere.

Aften Pilates – Let øvede

Er for alle der bare gerne vil have god og effektiv træning for hele kroppen. Der er flere øvelser og udover de stabiliserende muskler er der også fokus på at træne skuldre, arme og ben.
– Her er der mere tempo på
– Flere og mere udfordreren øvelser
– Fortsat stort fokus på din kerne, dit åndedræt og høj kvalitet i dine bevægelser.

Du skal bare sende mig en sms på 60 22 00 04 eller du kan tilmelde dig på min hjemmeside: https://traningsterapi.dk/tilmelding