Kommende foredrag og events i Sundhedshuset

 


SOMMERMARKED 

Lørdag d. 13. maj 2023 fra kl. 10.00 – 15.00

 

Vi glæder os til at byde ALLE børn og voksne velkommen til Sommermarked med masser af aktiviteter, boder og underholdning både udenfor og indenfor.

 

Her kan du se alle de spændende aktiviteter og tilbud du kan benytte dig af fra Sundhedshuset Hørning

 
Sommermarked på Nydamsvej
 
 

Tilmelding til de forskellige aktiviteter:

BOGSTAVJAGT: i Sundhedshuset Hørnings bod på pladsen
 
GRATIS MORGEN PILATES:  via Facebook begivenhed HER
 
GRATIS TJEK AF DIN RYG:  i Sundhedshuset Hørnings bod på pladsen
 
SJOVE LEGE OG KONKURRENCER: i Sundhedshuset Hørnings bod på pladsen
 
ZONETERAPI Prøvebehandling: Kontakt Maria på mail “mariagram-zoneterapi@outlook.dk” eller SMS på 27 42 70 60 (Pris kr. 150,-)
 
ANSIGTSMASSAGE Prøvebehandling: Kontakt Anette på mail “anette@energiogbalance.dk” eller SMS på 40 12 16 32 (Pris kr. 150,-) 
 
SPØRGETIME + 3 GODE ØVELSER TIL KVINDEKROPPEN: i Sundhedshuset Hørnings bod på pladsen
 
 

Og der sker meget mere…

  • I vil kunne SHOPPE en masse lækre ting og sager fra lokale virksomheder og vildt dygtige og kreative lokale Hørning borgere
  • Hørning IF fodbold, Hørning Bordtennis & Hørning Hockey laver aktiviteter for børn og voksne – alle kan få lov til at prøve
  • Der vil være skønne AKTIVITETER og OPLEVELSER for både børn og voksne, som tegnekonkurrencer, ansigtsmaling, få flettet eller farvet hår og sjove lege for børn og voksne
  • I kan få lidt lækkert MAD og DRIKKE fra bl.a. Åspejderne, Tors Bryg, DitVinhus, InstallSound og Slagteren
  • MUSIKKEN på pladsen udenfor bliver denne dag leveret af vores egen lokale SNR Radio

 

😁🤩🥳 Vi glæder os til at hygge med jer

 

 


 

ÅNDEDRÆTS WORKSHOP

 

 

Det handler om dit åndedræt,Åndedræts workshop som har enorm stor indflydelse på din livskvalitet, din sundhed og ikke mindst dit stressniveau.

 

Vidste du, at du ved blot at forbedre kvaliteten af dit åndedræt kan nedsætte dit stress niveau?

Faktisk kan et godt åndedræt hjælpe med at – give dig mere energi – give dig færre muskelspændinger i kroppen – give dig bedre fordøjelse – forbedre din søvnkvalitet og meget mere…

Denne workshop er for alle, som vil lære hvordan man kan hjælpe sig selv til at berolige nervesystemet, løsne spændinger og mærke roen sprede sig i kroppen.

Hvad får du ud af workshoppen?

Du får en god introduktion til hvad åndedrætstræning er og hvorfor det er så vigtigt. Du får viden om, hvorfor det har så stor påvirkning på både krop og psyke – og hvordan det kan påvirke dig i negativ retning og hvordan du selv kan påvirke det i positiv retning igen. Du vil lære eller genlære, hvordan du får en dyb og rolig vejrtrækning med nogle simple og effektive øvelser og mærke effekten på din egen krop.

Du vil lære, hvordan du bevidst kan bruge dit åndedræt til at berolige dig selv, når du er presset, stresset eller urolig.

På workshoppen gennemgår vi 3 effektive øvelser, som du får tid til at afprøve og mærke på din egen krop. Jeg kommer rundt til hver enkelt og hjælper dig med at få godt fat i øvelserne, så du mærker hvordan det føles i din krop og hvordan du får mest effekt af øvelserne. Målet er, at du bliver fortrolig med øvelserne og er klar til at bruge dem, når du går herfra.

Håbet er at du også går herfra med viden om, hvordan du med få minutters daglig træning selv kan begynde at påvirke din krop i positiv retning – blot ved at optimere dit åndedræt.

Der vil maks. være 6 deltagere på workshoppen, så jeg har mulighed for at give dig personlig hjælp med at finde netop de øvelser, som virker bedst for dig.

Du er naturligvis også meget velkommen til at skrive til mig på anette@energiogbalance.dk, hvis du har spørgsmål.

Næste gang:

Tirsdag d. 16. maj kl. 19.00

Tirsdag d. 13. juni kl. 19.00

Varighed ca. 75 min.

Du kan melde dig til begivenheden på facebook eller på mail anette@energiogbalance.dk eller via online booking.  – du finder workshoppen under “Event”

Sted:                                   Sundhedshuset Hørning, Nydamsvej 1, 8362 Hørning

Pris:                                    kr. 175,-

Betaling:    MobilePay til 40121632

Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt, når vi har modtaget din betaling og har fået en bekræftelse fra mig. Der er et begrænset antal pladser, så alle kan få en god og personlig oplevelse.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften sammen med jer. Events

Anette