Maria Daugaard Gram

Maria Daugaard Gram

Maria Daugaard Gram

Zoneterapi

Zoneterapi er en helt naturlig og blid behandlingsform, som nænsomt arbejder med krop og sind på samme tid, for at skabe balance i kroppen.

Med zoneterapien kan jeg nå langt med at hjælpe dig med dine akutte eller kroniske symptomer. Jeg arbejder med at finde tilbage til roden til dine ubalancer, som fører til dine symptomer. Zoneterapien kan hjælpe dig langt på vej, mens du også selv arbejder med f.eks. kost, søvn, motion, vitamin/mineral tilskud, og andre gode tiltag for at få balance i din krop.

Zoneterapi behandlingerne er for alle, baby, børn, unge og voksne. Behandlingen foregår under foden, hvor jeg ved hjælp at blide trykteknikker, arbejder med hele kroppen. Jeg er også uddannet i at bruge øreakupunktur, meridianmassage og afbalancerings teknikker, som jeg ofte også bruger, som en del af behandlingen.

Mødre og fædre kommer ofte med deres kæreste små, for bl.a at få hjælp, når barnet er utilpas, har ondt i maven, øreproblemer, tandfrembrud, forstoppelse, refluks, hoste, bronkitis eller søvnproblemer.

For de lidt større børn kan det dreje sig om uro, koncentrationsbesvær, angst, trivselsproblemer, sengevæderi, astma, allergi eller fysiske smerter.

Voksne søger ofte hjælp for at få afhjulpet smerter, stress, uro, angst, allergi, astma, fertilitet, ubalancer under og efter graviditet, eller for at holde kroppen i balance.

Dit forløb hos mig, skræddersyes specielt til dig eller dit barn. Efter første behandling ligger jeg en behandlingsplan som passer lige præcis til det du gerne vil have hjælp til.

Har du spørgsmål til om jeg kan hjælpe dig, med lige netop det du er udfordret med, så skriv eller ring endelig til mig.