Berit Schmidt Jørgensen

Berit Jørgensen

Yoga

Booking: ring på tlf. 30279180 eller skriv til bs@sundkostogkrop.dk

YogaDer venter dig en blid men samtidig udfordrende yogatræning på et af mine små hold, hvor vi har en uhøjtidelig stemning og plads til alle aldre, alle størrelser og alle kropstyper samt begge køn. Uanset hvilket niveau du er på, vil du med regelmæssig træning få gavn af yogaens mange fordele; Du træner både:

  • smidighed og stræk af bindevæv,
  • balance
  • styrke og udholdenhed
  • mental ro og mindfulness.

 

Du kan ligeledes opnå gode forebyggende effekter mod eksempelvis ledsmerter, ondt i ryggen, spændinger i hoved og nakke, dårlig fordøjelse samt stress og uro.

Jeg har hold mandag og torsdag her i Sundhedshuset. Tjek tiderne i menuen eller skriv/ring gerne til mig, hvis du har spørgsmål. Jeg er uddannet og certificeret yogainstruktør i Ashtanga yoga og har stiftet bekendtskab med forskellige yogaformer gennem min egen praksis de sidste 14 år.

“MOVE- pulstræning med høj-intens intervaltræning. Vi bruger kun måtten og kroppen som redskab. Du opnår en styrket krop, effektiv fedtforbrænding samt en forbedret kondition.

Du kan læse meget mere om mig på mit website sundkostogkrop.dk

Er du helt ny i yogaens verden, garanterer jeg dig en grundig indføring i grundprincipper, teknikker, sprog og stillinger. Dermed kan du stille og roligt udvikle din egen yogapraksis.