Heidi Thygesen

Heidi Thygesen

Blid behandling med Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en meget blid og præcis form for behandling eller rettere sagt berøring. Kranio Sakral Terapi betyder behandling fra hovedet til korsbenet dvs. halebenet.

 

Det er små blide tryk og bevægelser, der løsner spændinger op især i bindevævet op langs hele rygsøjlen. Jeg bruger altid bindevævsmassage, triggerpunkter og afspænding i behandlingen. Flowet i kroppen skal være i balance, og bevægelsen imellem haleben og nakke er uhyre vigtig for alle funktioner og organer i kroppen. Jeg skaber rum og åbner kroppen således af den selv kan restituere.

Udover Kranio Sakral Terapi tilbyder jeg også øreakupunktur, Cupping og Healing.

Jeg hjælper babyer, der døjer med fx kolik, dårlig søvn/trivsel, skævt hoved eller låsning i nakken.

Større børn med uro og koncentrationsbesvær kan også have stor glæde af KST, idet de opnår balance og afstresning af kroppen og således får ro i hele ”systemet”.

Mange voksne kommer til mig pga. Psykiske problemer såsom stress, depression eller angst. Derudover er det fysiske problematikker, såsom dårlig skulder, ryg- og lændeproblemer. Og sidst men ikke mindst hovedpine/migræne fx pga. Hjernerystelse, piskesmæld eller nakkespændinger.