Berit Schmidt Jørgensen

Berit Schmidt Jørgensen

Kostvejledning

BOOK EN TID: RING PÅ TLF. 30279180 ELLER SKRIV TIL bs@sundkostogkrop.dk

Vægttab for voksne

Dit personlige vægttabsforløb bygges op omkring dine ønsker, rutiner, vaner og muligheder i hverdagen. Forløbet vil typisk have en varighed af 6 mdr. hvor jeg guider dig hele vejen med motivation, opskrifter, vejning og opfølgning. Helt konkret får du følgende:

  • dataoversigt med vejning, måling og BMI
  • udregning af dagligt energibehov fordelt på kulhydrater, proteiner og fedtstoffer
  • udarbejdelse af eksempel på dagskost med hensyn til kalorier og energifordeling
  • råd og vejledning omkring en sund livsstil med søvn, kost og træning
  • opskrifter og inspiration til måltider
  • løbende opfølgning med samtale og vejning
  • afsluttende samtale og evt. ny målsætning

 

Vægttabsforløb for børn og unge

Som et af mine specialer kan jeg tilbyde et kontrolleret vægttabsforløb for børn og teenagere. I fællesskab udformes en handleplan for barnet eller den unge med konkrete og målbare tiltag. Desuden kan der vejledes til en generel livsstilsændring til gavn for hele familien.

 

Aktivitet og ernæring

Sammensætning af kost for idrætsudøvere er ligeledes et af mine specialer. Som aktiv er det vigtigt at indtage den korrekte ernæring – både mad og drikke – i forhold til mængde og energifordeling. Dit individuelle forløb vil naturligvis være baseret på netop din træningsform og intensitet.

 

“LEV-Let”

en kombination af træning og kostvejledning på et lille guidet hold. Oplev hvordan du bliver stærkere, sundere , lettere og får motivation til de gode kostvaner både på kort og lang sigt.

L øbende kostvejledning
E nergisk og fedtforbrændende pulstræning
V ejning og måling efter behov og eget ønske

 

Et Anti-inflammatorisk kostprogram

For dig der ønsker at afprøve en sygdomsforebyggende, energiskabende og sundere livsstil.

Du vælger selv, om du vil prøve et 3-4 dages boost af kroppen af ren nysgerrighed, eller om du vil eksperimentere  med en komplet to eller tre-ugers kostplan med inspiration og forslag til måltider og indkøbsliste.

Jeg lover jeg en grundig indføring i disse kostprincipper, der hjælper dig til hurtige og synlige resultater med bedre fordøjelse og dermed en sundere krop i balance.

 

Generel kostvejledning

Måske ønsker du og din familie et gennemsyn af jeres kostvaner eller ønsker jer mere energi i hverdagen. Inviter mig indenfor og lad mig få et indblik i jeres hverdag, hvor jeg kigger jeres kost efter i sømmene og giver en grundig vejledning til en god fordeling af næringsstoffer samt generelle sunde og gode kostprincipper.